Sport

Nëntë skuadra po luftojnë për titull të botës në futboll me rollera

Nëntë skuadra po luftojnë për titull të botës në futboll me rollera

Nëntë skuadra janë duke luajtur në Kupën e Botës të futbollit me rollera që ka nisur në Bruksel të hënën. Klube nga Amerika dhe Evropa po garojnë për nder e lavdi, gjatë ngjarjes pesëditore që organizohet çdo dy vjet, shkruan Reuters.

Futbolli me rollera është në parim futboll ku lojtarët lëvizin me rollera në këmbë, dhe lojtarë të të gjitha moshave dhe të dy gjinive mund të formojnë skuadër.