Sport

Skuadrat e basketbollit vazhdojnë të kompletohen

Skuadrat e basketbollit vazhdojnë të kompletohen
Foto: Ilustrim

Lojtarët më të mirë të Kosovës janë të grumbulluar në përfaqësuese dhe pak prej tyre kanë sqaruar të ardhmen në nivel klubesh.

Në pritje të përforcimeve me vendorët cilësorë, skuadrat që do të luajnë në Evropë, Prishtina e Rahoveci, po vazhdojnë përforcimet me basketbollistë të huaj. Të dy skuadrat kanë bërë lëvizje të enjten.