Sport

Pronarët e bareve në Stamboll i presin me kënaqësi anglezët

Pronarët e bareve në Stamboll i presin me kënaqësi anglezët

Mbetja pa birra thjesht nuk është opsion për pronarët e bareve në Stamboll, ku Chelsea dhe Liverpooli do të përballen në ndeshjen për Superkupë të Evropës të mërkurën.

Është hera e parë që dy skuadra angleze përballen për Superkupën e UEFA-s. Derisa autoritetet e Stambollit kanë implementuar masa të rrepta të sigurisë dhe kontrollimit të turmës, pronarët e bareve kanë bërë përgatitjet e veta me kujdes, transmeton Koha Ditore shkrimin e CNN.