Sport

Kuka: Sportistët tanë shumë të dobët, nuk shkohet për shëtitje e foto në Baku

Kuka: Sportistët tanë shumë të dobët, nuk shkohet për shëtitje e foto në Baku
 

Trajneri i njohur i Xhudos në Kosovë Driton Kuka, është shprehur i zhgënjyer me sukseset e të rinjve tanë në Lojërat Evropiane që janë duke u mbajtur në Baku.

Kuka ka thënë se është alarmante që garuesit e rinj nuk po ndërtohen si duhet në Kosovë si dhe ka shtuar e kjo është edhe për shkak të daljeve të shpesht që zvogëlojnë fokusin në gara, transmeton koha.net.