Sport

Përfaqësuesja e Kosovës në tenis pjesë e Davis Cup

Përfaqësuesja e Kosovës në tenis pjesë e Davis Cup

Përfaqësuesja e Kosovës në tenis te meshkujt do të marrë pjesë në Kampionatin Botëror “Davis Cup 2019”, për grupin IV Europe Zone.

Tenistët nga Kosova që tashmë kanë mbërritur në San Marino dhe do ta përfaqësojnë vendin tonë janë Granit Bajraliu, Burim Bytyqi, Muhamed Zulji, Genc Selita dhe kapiteni Jeton Hadërgjonaj, transmeton KTV.