Sport

Kuka pa medalje në Budapest, Kosova e mbyll Grand Prixin me tri medalje

Kuka pa medalje në Budapest, Kosova e mbyll Grand Prixin me tri medalje
 

Xhudistët elitarë nga Kosova, të udhëhequr nga trajneri Driton Kuka, kanë përfunduar garat në Grand-Prixin e Budapestit, me bilancin e një medaljeje të artë, dy të argjendta, një vend të pestë dhe një të shtatë.

E fundit që garoi ishte Loriana Kuka në kategorinë deri në 78 kg, por që nuk arriti medalje dhe e zuri vendin e shtatë.