Sport

Rekord të hyrash në Champions e Europa League, përfiton edhe Kosova

Rekord të hyrash në Champions e Europa League, përfiton edhe Kosova
 

Rreth 3.2 miliardë euro do të jenë të hyrat e Ligës së Kampionëve dhe Ligës së Evropës për sezonin e ardhshëm, ka zbuluar UEFA, sistemin e ri të shpërndarjes financiare.

2.5 miliardë euro do t’u ndahen klubeve pjesëmarrëse të Ligës së Kampionëve, derisa 510 milionë euro, u ndahen klubeve pjesëmarrëse në Ligën e Evropës, transmeton KTV.