Sport

Luboteni e Drita mësojnë kundërshtarët evropianë

 

Luboteni i Ferizajt (meshkujt) dhe Drita e Gjilanit (femrat) do të përfaqësojnë Kosovën në garat evropiane në volejboll në edicionin e ardhshëm, ndonëse të drejtën e kishin më shumë skuadra.

Kampionët në të dy konkurrencat do të garojnë në Challenge Cup, që është niveli i tretë evropian.