Sport

Patrioti sot kërkon fitoren dhe lavdinë

Patrioti sot kërkon fitoren dhe lavdinë

Patriot Behrami është para një mundësie të artë në karrierën si boksier. Boksieri i ri të mërkurën (sot) përballet me Lorenzo Sotomayor, ndërsa me fitore eventuale e siguron të paktën medaljen e bronztë në Lojërat Evropiane që po mbahen në Minsk të Bjellorusisë.

Në Minsk tashmë janë fituar tri medalje nga sportistët kosovarë, përkatësisht nga xhudistet. Kështu është vazhduar tradita e fitimit të medaljeve vetëm nga xhudistët. Në Lojërat e para Evropiane medalje kishte fituar vetëm xhudoja, njëjtë si në Lojërat Olimpike në Rio, në Olimpiadën e të Rinjve të vitit të kaluar dhe në Lojërat Mesdhetare po ashtu të mbajtura vitin e kaluar. Në të gjitha ngjarjet shumësportëshe Kosova ka fituar medalje vetëm në xhudo, shkruan sot Koha Ditore.