Sport

Rashkaj e Muriqi: Në Mal të Zi e Bullgari shkojmë për fitore

Rashkaj e Muriqi: Në Mal të Zi e Bullgari shkojmë për fitore

Dy lojtarët e Kosovës, Anel Rashkaj dhe Vedat Muriqi, janë shprehur optimistë për ndeshjet e ardhshme në kualifikimet për “Euro 2020” ndaj Malit të Zi e Bullgarisë.

Të dy kanë thënë se më 7 dhe 10 qershor, Kosova do të udhëtojë drejt Malit të Zi e Bullgarisë për të marrë fitore.