Sport

Tovërlani flet për trajnerët nga Shqipëria dhe ofertën që kishte nga Kukësi

Tovërlani flet për trajnerët nga Shqipëria dhe ofertën që kishte nga Kukësi
 

Trajneri Afrim Tovërlani, ka thënë se shumë ndeshje në Shqipëri janë të kurdisura dhe për to vendosin personat të caktuar.

Këto komente “Toki” i ka bërë në “Sportin Total” të KTV-së, e ku ka folur edhe për disa tema të tjera.