Sport

Prishtina arsyeton dështimin

Prishtina arsyeton dështimin

Klubi i futbollit “Prishtina” ka thyer heshtjen dhe u ka dalë në mbrojtje futbollistëve, të cilët dështuan të shpallen kampion i Kosovës në futboll.

Madje, ka kërkuar nga ata që ta mbajnë kokën lart dhe të vazhdojnë me tij, ndonëse titullin e fundit e kanë fituar gjashtë vjet më parë, transmeton KTV.