Sport

11 trajnerët më të paguar në futbollin evropian

11 trajnerët më të paguar në futbollin evropian

Trajnerët janë padyshim një nga personat më të rëndësishëm në një klub, pasi puna e tyre për ‘menaxhimin’ e lojtarëve, mbikëqyrjen e trajnimit dhe zgjedhjen e ekipit, me përgjegjësinë për rezultatet , të mirë apo të keq është e madhe.

Më poshtë po ju sjellim 11 trajnerët më të paguar në futbollin evropian.