Sport

Scott Parker, trajner i Fulhamit

Foto: Reuters
 

Scott Parker do të jetë trajner i Fulhamit për edicionin e ardhshëm, ka njoftuar ekipi londinez të premten.

Parker në muajin shkurt pati marrë përkohësisht drejtimin e ekipit, i cili edicionin e ri do të bëjë gara në Championship. Nën drejtimin e Parkerit, Fulhami ka treguar paraqitje të mira dhe për këtë arsye klubi i ka ofruar kontratë njëvjeçare, me mundësi vazhdimi edhe për një vit.