Sport

Sivjet edhe femrat në Kampionatin e Kosovës në automobilizëm

Sivjet edhe femrat në Kampionatin e Kosovës në automobilizëm

Kampionati i Kosovës në auto sport sivjet ka nisur me një risi. Për herë të parë do të zhvillohet edhe kampionati në konkurrencën e femrave, kjo vetëm në disiplinën e auto sllallomit, transmeton Koha.net.

Pikërisht një garë e tillë sot është mbajtur në Prizren dhe ishte mjaft atraktive.