Sport

Kosova shënon ngritje në renditjen e FIFA-s për tri pozita, Shqipëria bie për një

Kosova shënon ngritje në renditjen e FIFA-s për tri pozita, Shqipëria bie për një

Shtëpia më e madhe e futbollit, FIFA, ka publikuar renditjen më të re të kombëtareve për muajin mars.

Kombëtarja e Kosovës ka shënuar ngritje për tri pozita, falë dy barazimeve në shtëpi me Danimarkën dhe Bullgarinë.