Sport

Mjekët spanjoll trembin mbrojtësit, “sjellin” në jetë një tjetër Messi

Mjekët spanjoll trembin mbrojtësit, “sjellin” në jetë një tjetër Messi

Një Lionel Messi nuk është i mjaftueshëm për të lënë pa gjumë mbrojtësit, por sipas një shkencëtari "klonimi" i tij do të sillte të ardhura dhe avantazhe më të mëdha për botën e futbollit.

Lajmi është pohuar nga shefi i Arkivit të Gjeneve Europiane, Arcadi Navarro, që deklaroi se teknologjia e tanishme do të lejonte një kopje të magjistarit të futbollit.