Sport

Edhe katër palestra hapen së shpejti

Edhe katër palestra hapen së shpejti

Hapja e palestrës në Rahovec ka dalë të jetë "goditje në cak", ndërsa klube tjera që zhvillojnë aktivitetin në palestër priten të aktivizohen në këtë qytet. Por të mirat që sjell një palestër sportive shumë shpejt pritet t'i gëzojnë edhe katër qendra tjera në vend.

Është ministri për Kulturë, Rini dhe Sport, Kujtim Gashi, që gjatë raportimit në Komisionin Parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sport, Inovacion dhe Ndërmarrësi ka bërë të ditur qytetet ku priten të hapen palestrat shumë shpejt, shkruan sot Koha Ditore.