Sport

FFK: FC Llapi po shpif

 

Federate e Futbollit të Kosovës ka reaguar ndaj akuzave nga FC Llapi, të cilët kanë pohuar se federata i ka dhënë 38 mijë euro FC Prishtinës premi për fitore ndaj tyre, duke i quajtur këto pohime, shpifje.

FFK, nëpërmes një deklarate kanë reaguar ndaj FC Llapit, duke i quajtur ato shpifje si dhe kanë kërkuar kërkim falje nga klubi i futbollit nga Podujeva, transmeton koha.net.