Sport

‘89-shi shpreson ta shfrytëzojë mundësinë e vetme për dalje në Evropë

‘89-shi shpreson ta shfrytëzojë mundësinë e vetme për dalje në Evropë
 

Trepça '89 mundësinë e vetme për të siguruar daljen në garat evropiane edicionin e ardhshëm e ka përmes garës për Kupë të Kosovës.

Për këtë futbollistët e ekipit nga Mitrovica do të japin çdo gjë nga vetja për ta fituar ndeshjen çerekfinale që e luajnë në udhëtim kundër Prishtinës. Prishtina është lidere në Superligën e Kosovës dhe kështu i ka dy mundësi për dalje në Evropë.