Sport

Tovërlani: Në Kosovë s’transferohen futbollistët faktorë në Shqipëri

 

Trajneri i njohur kosovar, Afrim Tovërlani, ka komentuar numrin e madh të futbollistëve që janë transferuar në janar nga ligat e tjera drejt Superligës së Kosovës.

Për “Sportin Total” në KTV, Tovërlani ka thënë se nuk ka futbollistë që kanë qenë faktorë në ligën e Shqipërisë dhe të Maqedonisë e që vijnë për të luajtur në Kosovë.