Sport

Klubi Prishtina merr 10 hektarë në shfrytëzim 40 vjeçar

Klubi Prishtina merr 10 hektarë në shfrytëzim 40 vjeçar
 

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, përfaqësuar nga ministri Kujtim Gashi dhe klubi i futbollit F.C. “Prishtina”, përfaqësuar nga Remzi Ejupi, kanë nënshkruar kontratë për shfrytëzim të pronës së paluajtshme, përmes së cilës Klubit të Futbollit Prishtina i jepet në shfrytëzim për afat prej 40 viteve parcela në Zonën Kadastrale Bërnicë e Poshtme me një sipërfaqe prej 100000 m² (10 hektarë), njofton MKRS përmes një komunikate për media.

Shfrytëzuesi i parcelës, F.C. “Prishtina” do ta shfrytëzojë këtë hapësirë për zhvillimin e aktiviteteve sportive dhe ndërtimin e fushave sportive dhe kampusit sportiv deri më 31 dhjetor 2059.