Sport

Andy Murray, zëri i fuqishëm i tenisteve

Andy Murray, zëri i fuqishëm i tenisteve
 

Kur Andy Murray kumtoi vendimin se do të pensionohet nga tenisi këtë vit për shkak të dhembjeve kronike të legenit, lajmi bëri bujën e pritur dhe tenisti mori simpatinë nga rivalët që kanë ndarë një zhveshtore me të me vite.

Mirëpo lëvdatat më të mëdha, nga shumë sa mori Murray, erdhën nga femrat, përcjell Koha Ditore shkrimin e NYT.