Sport

Në familjen e kampionëve po rritet edhe një xhudiste

 

Tre xhudistë me mbiemrin Gjakova ishin pjesë e kampit të madh, që më herët këtë muaj u mbajt në Mittersill të Austrisë.

Kampionët Nora Gjakova dhe Akil Gjakova ka kohë që vitin e nisin në kampin që mbledh nga 1.100 xhudistë të mbi 50 vendeve. Për herë të parë atyre në Mittersill iu bashku edhe Debora Gjakova, motra e vogël.