Sport

Kriza financiare prek çdo edicion nga të paktën dy skuadra

 

Për klubin e futbollit Ferizaj problemi me financa nuk paraqet risi. Ferizaj, si një prej klubeve të njohura të vendit, me krizë financiare është përballur edhe në të kaluarën. Ferizaj po kalon aktualisht ditë të vështira, por natyrisht nuk është klubi i vetëm i Superligës së Kosovës që ka përvojën e përballjes së krizave të ndryshme.

Në vjeshtë telashet më të mëdha i kishte KEK-u, ndërsa me Ferizajn dhe KEK-un vetëm vazhdohet një "traditë" e keqe e Superligës - që çdo edicion një apo disa skuadra të mbesin prapa të tjerave për shkak të telasheve financiare. Kjo situatë që përsëritet nga viti në vit, shpesh godet edhe garën në Superligë. Janë pak skuadra që nuk kanë kaluar situatën që aktualisht e ka Ferizaj, shkruan sot Koha Ditore.