Sport

Agim Ademi zgjedhet nënkryetar i katërt i KOK-ut

Agim Ademi zgjedhet nënkryetar i katërt i KOK-ut
Foto: Ilustrim
 

Në Asamblenë vjetore të punës, është zgjedhur edhe nënkryetari i katërt i Komitetit Olimpik të Kosovës.

Dy kandidatet e vetëm ishin kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, si dhe kryetari i Federatës së Karatesë së Kosovës, Ismet Krasniqi, transmeton KP.