Sport

Schumacher ngrihet nga shtrati

Schumacher ngrihet nga shtrati
 

29 Dhjetori do të shënojë 5 vjet që kur Michael Schumacher në një aksident me ski, pësoi dëmtim të rëndë të trurit, ndërsa besohet se ai tashmë është ngritur nga shtrati pas shumave të mëdha të shpenzimeve të kujdesit shëndetësor rreth 50 mijë funta në javë.

Pavarësisht raporteve të mëparshme se ish -legjenda e Formula 1 e ka të pamundur të flasë dhe të ecë,  del që Schumacher është ngritur nga shtrati, transmeton kps.