Sport

Shkaku i protestave shtyhen dy ndeshje futbolli në Francë

Shkaku i protestave shtyhen dy ndeshje futbolli në Francë
 

Dy ndeshjet e kampionatit të futbollit francez u shtynë me kërkesë të autoriteteve.

Ndeshjet Nica-St Etienne, e cila do të luhej të premten, si dhe Nantes dhe Montpellier, të shtunën, u shtynë, transmeton KP.