Sport

Kosova në hendboll mëson kundërshtarët e fazës interkontinentale

Kosova në hendboll mëson kundërshtarët e fazës interkontinentale

Federata Ndërkombëtare e Hendbollit (IHF) ka njoftuar për ekipet kombëtare që do ta paraqiten në garën e rëndësishme IHF Trophy, në fazën interkontinentale të saj.

Kosova U20 dhe U18 i kanë zënë vendet e para në IHF Trophy për Evropë, gara që janë mbajtur javë më parë në Prishtinë.