Sport

Hedhet shorti i 1/8 së finales për Kupën e Kosovës

Hedhet shorti i 1/8 së finales për Kupën e Kosovës

Federata e Futbollit të Kosovës ka bërë tërheqjen e shortit për 1/8 e finales së Digitalb Kupës së Kosovës.

Ndeshjet e këtij rrethi do të zhvillohen më 8 e 9 dhjetor dhe shorti ka përcaktuar këto ndeshje: