Sport

Kosova vazhdon ngritjen në ranglistën e FIFA-s

Kosova vazhdon ngritjen në ranglistën e FIFA-s
 

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll vazhdon ngritjen në renditjen e FIFA-s. Pas suksesit në Ligën e Kombeve të UEFA-s, Kosova është ngritur për gjashtë pozita.

Fitoret kundër Maltës dhe Azerbajxhanit i kanë ndihmuar Kosovës që tani të jetë në pozitën e 131-të me 1113 pikë. Deri më tani kjo është pozita më e mirë që ka pasur Kosova.