Sport

Kosova përballet me Maqedoninë në gjysmëfinalen e “Play-offit” drejt Euro 2020

Kosova përballet me Maqedoninë në gjysmëfinalen e “Play-offit” drejt Euro 2020
Foto: Reuters

Kosova do të përballet me Maqedoninë në gjysmëfinalen e “Play-offit” të Ligës D për kualifikim direkt në Evropianin 2020.

Pasi fitoi grupin 3 të Ligës D dhe siguroi kualifikimin në Ligën C, Kosova do të ketë një rast shtesë për kualifikim në Evropian.