Sport

Yjet e xhudos kthehen në Kosovë

 

Yjet e xhudos, Majlinda Kelmendi, Distria Krasniqi, Nora Gjakova dhe Loriana Kuka janë kthyer në Kosovë me medaljet e fituara nga turneu në Uzbekistan.

Nga Grand Prixi në Tashkent, Kelmendi, Krasniqi e Kuka u kthyen me të arta, teksa Gjakova fitoi të argjendtën.