Sport

Kuka: Shteti që nuk e njeh Kosovën u njoftua mirë me vlerat e saj

 

Trajneri i xhudos, Driton Kuka ka folur për suksesin e xhudisteve Majlinda Kelmendi, Distria Krasniqi e Nora Gjakova në Grand Prix të Uzbekistanit.

Krasniqi dhe Kelmendi siguruan Medaljet e Arta në kategorinë 48 dhe 52 kilogramë, ndërsa Gjakova fitoi Medaljen e Argjendtë në kategorinë 57 kilogramë.