Sport

Prishtina kërkon fitoren në ndeshjen më të rëndësishme

Prishtina kërkon fitoren në ndeshjen më të rëndësishme
 

Ekipi danez Bakken Bears vlerësohet favorit i madh për të fituar vendin e parë në grup, ai rumun, Steaua Bucuresht vlerësohet si më i dobëti dhe pritet t'i takojë vendi i fundit në grup - i katërti.

Kështu që Z Mobile Prishtina dhe ekipi ukrainas Cherkaski Mavpy do të bëjnë garë deri në fund për vendin e dytë në grup, që dërgon në fazën tjetër të FIBA Europe Cup.