Sport

Briken Çalja i 6-i në Botërorin e peshëngritjes

 

Briken Çalja nuk mundi të shkojë më shumë se vendi i 6-të në Kampionatin Botëror që po mbahet në Turmenistan.

Peshëngritësi shqiptar dështoi në provën e tretë në dy stilet shtytje dhe shkëputje.