Sport

Belgjika e para në renditje të FIFA-s

Belgjika e para në renditje të FIFA-s
Foto: Reuters

Belgjika ka dal para Francës duke marrë kreun në renditjen e FIFA-s të enjten.

Belgjika e Franca ndanin vendin e parë në renditjen e muajit të kaluar, mirëpo derisa të dy përfaqësueset fituan një ndeshje dhe barazuan një në tetor, Belgjika doli e para me 1733 pikë, një më tepër se Franca që zë vendin e dytë.