Sport

Galatasaray stërvitet në Kosovë

Galatasaray stërvitet në Kosovë
 

Xhudistet e klubit të madh turk, Galatasaray, janë duke stërvitur në Kosovë, ka njoftuar të martën Driton Kuka, trajner i Kosovës në xhudo.

Klubi pejan Ippon dhe ai Galatasaray kanë bashkëpunim shumë të mirë. Si rezultat i këtij bashkëpunimi, xhudistet e klubit turk shpesh qëndrojnë për stërvitje në Pejë, përkatësisht në palestrën e klubit Ippon.