Sport

Robbeni thotë se Bayerni nuk është në krizë

Robbeni thotë se Bayerni nuk është në krizë
Foto: Reuters

Bayern Munichu nuk ka bërë një fillim të mirë të sezonit dhe aktualisht renditet në pozitën e gjashtë në Bundesligë.

Por ecuria negative e ekipit, sipas Arjen Robbenit nuk është shqetësuese dhe sipas tij nuk bëhet fjalë për krizë.