SOT

9-vjeçarja shet piktura për shërim të fëmijëve, mbledh mbi 4 mijë euro

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Secili kënd i shtëpisë së saj në Prizren është i mbuluar me piktura të punuara nga 9-vjeçarja, Tara Alija.

Tara, kohën më të madhe jashtë mësimit e kalon duke shprehur talentin e saj në pëlhurë, edhe pse secilën nga punimet e ka për qejfi dhe dëshiron t’i mbajë si kujtim brenda mureve të shtëpisë. Megjithatë, një iniciativë të cilën e ka ndërmarrë së fundmi ka bërë që ato t’i shpërndajë te të tjerët, duke ndihmuar për një kauzë tejet të rëndësishme.