SOT

Kryeqyteti me këshillimore për sëmundjet seksuale

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Janë rreth 70 persona aktivë të prekur nga HIV në Kosovë. Gjatë muajit nëntor kryeqytetit i është shtuar këshillimorja e parë për t’u testuar rreth sëmundjeve seksuale si HIV, Hepatit B, C dhe Sifilis.

Kontroll të madh duhet të kenë të gjithë, por veçanërisht disa grupe personash, sipas Ismailit.