SOT

86-vjeçarja e Lubovës e vetmja që e bart veshjen e katunit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ajshe Ademaj nga fshati Lubovë e Istogut është 86-vjeçare dhe e punon “veshjen e katunit” siç njihet në këtë rajon.

“Kjo është veshja që unë e punoj, po edhe e maj vesh gjithë”, ka thënë ajo.