SOT

Sabri Kelani, dikur mësimdhënës, tash fermer i dalluar

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Fshati Vranidoll njihet për kulturat e ndryshme të bujqësisë. Sabri Kelani është ndër fermerët më të zellshëm në këto anë. Ai kujdeset për krerë me lopë, pula si dhe të mbjellat e tij

Vullneti për punën e bën Sabri Kelanin që të zgjohet në orën 5 të mëngjesit për t’u kujdesur rreth punëve të fshatit.

Fermeri nga fshati Vranidoll i Prishtinës çdo ditë pranon kërkesa të shumta për qumësht, djathë, mazë, vezë e produkte të tjera bujqësore.