SOT

Koleksionuesja e mbi 1 mijë veshjeve kombëtare nga rajoni i Hasit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Arbnora Kolgjeraj, me profesion është etnologe dhe antropologe e kulturës, por ajo që e veçon nga të tjerët është se gjatë viteve ka arritur të koleksionojë mbi 1 mijë veshje kombëtare nga rajoni i Hasit.

Nëna e saj ishte inspirimi që atë e shtyri të merrej me koleksionimin e veshjeve kombëtare.