SOT

Gara me “kapuça” bashkon Kosovën, Shqipërinë dhe diasporën

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me plis në kokë, secili prej tyre ka marrë rrugë drejt Kaliqanit të Istogut për të marrë pjesë në “Loja e kapuçit”.

Nis në ora 10 të mëngjesit dhe vazhdon deri pas mesnate.