SOT

Receta dhe emocionet në përgatitjen gjigante të tortës së Pavarësisë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në 15-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës edhe rubrika “Recetë shtëpie” vjen festive. Kësaj radhe e realizuar në pastiçerinë “Fellini”. Rikthimi në kujtesë i momenteve emocionuese të përgatitjes së tortës së madhe të Shpalljes së Pavarësisë na vjen përmes këtij materiali.