SOT

Shtëpia mbi 300-vjeçare në Mitrovicë, historia dhe ruajtja e saj

 

Mendohet të jetë ndërtuar mbi 300 vjet më parë dhe ndonëse është vjetruar ende qëndron në këmbë.

Kjo shtëpi është ndër më të vjetrat në rrethinën e Mitrovicës.