SOT

Kosova e pasur me kafshë, kërkohet mbrojtja e tyre

 

Këto janë pakënaqësitë që qytetarët në Prishtinë i paraqiten në ditën botërore për mbrojtjen e kafshëve.

Qentë endacakë ishin temë diskutimi edhe në konferencën e mbajtur nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, bashkë me Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë.