SOT

Fëmijët, protagonistë në shkrepjen e fotografive nga Anila

 

Tingujt e aparatit teksa shkrepen fotografitë janë të preferuarat e Anila Kaçanikut. Ajo ka vendosur që pjesën tjetër të jetës të merret me të, duke e lënë anash profesionin si ekonomiste, dhe për t’u angazhuar kështu që arti i saj fotografik të bëhet pjesë e pandashme e kujtimeve të klientëve të saj.

Vëmendja dhe koncentrimi i saj bashkë me aparatin fotografik u janë drejtuar fëmijëve, dhe kjo për shkak të dashurisë dhe lidhjes shpirtërore që ajo ka me të vegjlit.