SOT

Bletarja me mjaltë cilësore në malet e Deçanit

 

Storja në vazhdim na sjell një grua në Deçan, e cila është shumë e suksesshme në pasionin e saj. Ajo në fakt ka studiuar për menaxhim dhe teknologji, porse nuk arriti të punësohej në profesionin që deshi, por fati i mirë i doli në pasionin e saj, në bletari. Se kush është ajo dhe për arritjet e saj, e kuptojmë bashkë përmes materialit.

Pasionin për bletari të nisur nga gjyshi i saj në Remnik të Vitisë, po e vazhdon mbesa e tij.